Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op Ello Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Vrijdag, 25 mei 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolasdownload De blauwe knikker
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 3 419 20 21 Vorige >>

De trilogie is compleet!

28-09-2016 16:33:52

Eind september verscheen het eerste gloednieuwe boek van het najaar! Met Levensgif, het derde en laatste deel in de 'Demonen van Dalca' trilogie, komen de avonturen van de jonge vampierenjager en zijn vrienden tot een spectaculair einde. Vergeet tijdens het lezen zeker af en toe niet naar adem te happen om te vermijden dat de spanning je fataal wordt!

Maikel reist met zijn vrienden naar Avignon om het originele Manuscript van de Ondoden te zoeken. Alleen daarin staat hoe ze het medicijn tegen vampirisme kunnen reconstrueren. Al snel komen ze te weten dat de sleutel tot het manuscript in handen is van meestervampier Gabor Helinka. Maikel en zijn vriendin Joanna zullen alles op alles moeten zetten om het manuscript en de sleutel in handen te krijgen. De strijd zal hard en meedogenloos worden, maar gelukkig staan ze niet alleen ...

De Demonen van Dalca Trilogie

Het Cupidocomplot

14-09-2016 23:07:00

CupidocomplotDe scholen zijn weer van start gegaan en we schieten meteen al stevig uit de startblokken met de eerste van maar liefst 3 nieuwe titels die dit najaar verschijnen!

'Het Cupidocomplot' is het enige van deze drie boeken dat niet nieuw is. Het is alweer de derde druk van dit spannende, grappige en ontroerende verhaal, dat in 2013 de tweede plaats haalde bij de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.

Van dit boek is ook meteen een eBook gemaakt, zodat je het kunt lezen op je tablet of eReader. Boek en eBook zijn normaal gezien apart te koop, maar wie het papieren boek hier op de website bestelt, krijgt het eBook er gratis bij! Van een vliegende start gesproken...

Vakantie!

02-07-2016 19:04:05

De vakantie is nu definitief begonnen. Twee maanden lekker niksdoen en je rotvervelen... Ikzelf zal in ieder geval niet stilzitten. In oktober verschijnen er maar liefst 3 boeken, waarvan er twee gloednieuw zijn! Zo heb je alvast 3 positieve lichtpuntjes om naar uit te kijken in het nieuwe schooljaar.

Fijne vakantie en tot gauw!

De demonen van Dalca

25-04-2016 16:43:31

Voor wie het nog niet gemerkt had, de eerste twee delen van De demonen van Dalca liggen nu al anderhalve maand in de winkels. 'Bloedlijn', het vervolg op 'Nachtwild' doet het overigens zo goed dat het boek reeds aan een herdruk toe is. Die tweede druk komt vanaf 5 mei in de rekken. Kun je ondertussen niet aan het boek geraken en wil je het zo snel mogelijk in je bezit hebben, dan kun je het ook altijd hier op de site in de Boekenwinkel bestellen.

De demonen van Dalca

Jeugdboekenweek 2016 - Weg van de stad

27-02-2016 16:27:44

Op 5 maart gaat de Jeugdboekenweek opnieuw van start. Ben je helemaal weg van de stad, of wil je liever weg van de stad? Met het thema kun je letterlijk alle kanten uit!

<< Volgende 1 2 3 419 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018