Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op Instagram Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Dinsdag, 17 juli 2018

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolasdownload De blauwe knikker
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 319 20 21 Vorige >>

Het grote Bibberboek

01-10-2006 10:27:02

Op het einde van de maand ligt het allereerste grote Bibberboek in de winkels. Het grote Bibberboek is een bundel met zeven griezelverhalen van Nico De Braeckeleer, Guy Didelez, Bavo Dhooge, Luc Embrechts, Frank Pollet, Katharina Van Cauteren en, uiteraard, mezelf.

Mijn kortverhaal heet De grimoire van Elphas. Wat voor een ding dat nu juist is en welke gruwelijke gebeurtenissen het jonge hoofdpersonage staan te wachten, dat zul je zelf moeten lezen. Als je durft, tenminste.

Het grote Bibberboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Abimo en wordt op 3 november officieel voorgesteld op de Antwerpse Boekenbeurs (zie berichtje hieronder). De uitgelezen dag voor griezelfans om naar de Scheldestad af te zakken.

Het grote Bibberboek komt eraan

01-09-2006 10:21:50

Volgende maand rond Halloween, is het zover. Dan verschijnt het allereerste grote Bibberboek bij uitgeverij Abimo. Het grote Bibberboek is een bundel met zeven griezelverhalen van Nico De Braeckeleer, Guy Didelez, Bavo Dhooge, Luc Embrechts, Frank Pollet, Katharina Van Cauteren en mezelf en zal officieel worden voorgesteld op de Antwerpse Boekenbeurs begin november.

Een nieuw schooljaar, een nieuw kleedje!

01-09-2006 10:20:22

Een mens is nooit te oud om te leren en naar gelang ik meer kennis opdoe over websites bouwen, zorg ik om de zoveel jaar voor een grote update. Daarbij bouw ik alles opnieuw van nul op. Het ziet er niet alleen strakker uit, maar de bedoeling is vooral dat de pagina's nog sneller laden. De website is getest op de drie populairste browsers (Internet Explorer, Firefox en Netscape). Natuurlijk is het best mogelijk dat er kleine foutjes in geslopen zijn. Indien je iets tegenkomt dat niet klopt of je botst op een dode link, dan kun je me altijd een mailtje sturen.

De Tijdspoort tijdelijk opnieuw verkrijgbaar

01-09-2006 10:18:28

In december 2005 besliste uitgeverij Clavis om De Tijdspoort niet meer te drukken. Dit tot teleurstelling van vele mensen, die na Het Kronosproject graag ook het eerste avontuur wilden lezen.

Maar niet getreurd. Uitgeverij Van In heeft de rechten van het boek aangekocht en het dit schooljaar opgenomen in het Boektoppers pakket voor het zesde studiejaar. Het pakket kun je enkel bestellen bij je juf of meester voor €15,95. Maar voor dit bedrag krijg je niet alleen de eerste avonturen van Rikkie en Tristan, maar ook nog vier andere keispannende boeken. Een koopje dus!

Een 'echte' heruitgave zit er niet meteen aan te komen. Dus voorlopig is dit jouw allerlaatste kans om De Tijdspoort in huis te halen. Na het einde van dit schooljaar zul je hem alleen nog maar in tweedehandswinkels op de kop kunnen tikken.

Een nieuw kleedje

01-08-2006 10:15:14

Volgende maand gaat deze website definitief de prullenbak in om plaats te maken voor een compleet vernieuwde versie. De huidige versie bestaat al sinds 2004 en was oorspronkelijk volledig uit HTML opgebouwd. Naarmate ik meer bijleerde over websites bouwen, heb ik er steeds meer aan gesleuteld. Maar ondertussen is er ook sleet op gekomen (de mensen die de site in 800x600 resolutie bekijken, weten dat er hier en daar wat aan de opmaak hapert). De nieuwe website is volledig van nul herschreven volgens XHTML normen en maakt intensief gebruik van CSS.

<< Volgende 1 2 319 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2018