Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Vrijdag, 22 september 2017

Nu te koop!


Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3Robin Roover 2Het Cupidocomplot

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 3 418 19 20 Vorige >>

De demonen van Dalca

25-04-2016 16:43:31

Voor wie het nog niet gemerkt had, de eerste twee delen van De demonen van Dalca liggen nu al anderhalve maand in de winkels. 'Bloedlijn', het vervolg op 'Nachtwild' doet het overigens zo goed dat het boek reeds aan een herdruk toe is. Die tweede druk komt vanaf 5 mei in de rekken. Kun je ondertussen niet aan het boek geraken en wil je het zo snel mogelijk in je bezit hebben, dan kun je het ook altijd hier op de site in de Boekenwinkel bestellen.

De demonen van Dalca

Jeugdboekenweek 2016 - Weg van de stad

27-02-2016 16:27:44

Op 5 maart gaat de Jeugdboekenweek opnieuw van start. Ben je helemaal weg van de stad, of wil je liever weg van de stad? Met het thema kun je letterlijk alle kanten uit!

Een jaar vol boeken

18-01-2016 22:50:15

Hopelijk heeft 2016 voor iedereen een spetterende start gekend? Na een rustig 2015, wordt 2016 inderdaad een jaar vol boeken!


De demonen van Dalca

De demonen van Dalca 1

Wist je al dat 'Nachtwild' een heuse trilogie wordt? De reeks krijgt de titel 'De demonen van Dalca'. Niet alleen krijgt het eerste boek, Nachtwild, een gloednieuwe en waanzinnig coole cover, maar jullie kunnen dit jaar ook twee nieuwe delen verwachten:

Bloedlijn (april)
Levensgif (oktober)

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over 'De demonen van Dalca', like dan de Facebook pagina!

 


'Het Cupidocomplot' is voorlopig uitverkocht

'Het Cupidocomplot' is volledig uitverkocht. Het boek verscheen voor het eerst in 2011. Vorig jaar kocht ik de laatste resterende 20 exemplaren op en die zijn nu allemaal de deur uit.

Maar dit betekent niet het einde van het boek. Nog voor de zomervakantie komt er een ebook editie. Zo kun je de grappige en spannende avonturen van Dion en zijn aartsvijand Marco lekker in je tablet of eReader op het vliegtuig meenemen naar je vakantiebestemming. Tezelfdertijd hopen we ook een paperback editie uit te geven met een mooie nieuwe cover, getekend door Martin Muster.

 

 


Dus dit zijn de boeken die jullie in 2016 mogen verwachten:

Nieuw

De demonen van Dalca 2: Bloedlijn (april)
De demonen van Dalca 3: Levensgif (oktober)
Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk (oktober)

Heruitgaven

De demonen van Dalca 1: Nachtwild [Paperback] (april, derde druk)
Het Cupidocomplot [eBook] (mei)
Het Cupidocomplot [Paperback] (mei, derde druk)

Zei ik al dat 2016 een jaar vol boeken wordt? 😀

Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk

11-11-2015 12:25:12

Eind vorige maand is de crowdfunding van start gegaan voor mijn nieuwe boek ‘Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk’. Het is hiermee het allereerste Vlaamse jeugdboek dat door middel van crowdfunding wordt uitgegeven!

Robin Roover 2Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding zijn het de lezers (jullie dus), die hun steentje bijdragen om het boek te maken. Dat kun je doen door het boek vooraf aan te kopen op de crowdfunding pagina. Voor €15 krijg je een mooi en stevig boek met harde kaft, zoals al mijn andere boeken. Zodra het boek in oktober 2016 verschijnt, krijg je automatisch jouw eigen gesigneerde exemplaar in de bus!

Uiteraard ben je niet verplicht om een boek te kopen. Reeds vanaf 5 euro krijg je een supercool en kei-officieel ‘speurneuscertificaat’ met jouw naam erop in je mailbox!

Leerkrachten kunnen op de crowdfunding pagina ook kiezen voor het klasbib pakket, waarbij ze 3 exemplaren van het boek ontvangen voor de klasbibliotheek, samen met het eBook (voor tablets en eReaders) én een leuke poster om aan de muur te hangen.

Waarover gaat het boek?

Robin wordt onverwachts door zijn vader uitgenodigd voor een heuse luxecruise naar de Golf van Biskaje. Robins vooruitzichten om een plezierige vakantie te beleven met zijn vader, die hij zo lang niet gezien heeft, smelten echter meteen weer weg. Ludovic Roover heeft immers zijn werk meegebracht en zit op een strakke deadline. Op zichzelf aangewezen, maakt Robin aan boord al snel kennis met de Nederlandse jongen Pieter-Jan. Maar wanneer Robins speurneus begint te kriebelen, verzeilen de jongens tot aan hun nek in een zeer netelige zaak met een goochelaar, een mysterieuze naamloze passagier, een onopgeloste moord en een schip dat tweemaal zonk.

‘Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk’ is een klassiek detectiververhaal, maar dan wel in een modern kleedje, met veel avontuur en een flinke dosis humor.

Lees hier gratis de eerste 4 hoofdstukken!

De Robin Roover website

Wist je al dat Robin Roover zijn eigen website heeft? Op www.robinroover.be kun je een heleboel leuke weetjes, schetsen en tekeningen vinden over de Robin Roover boeken!

Robin Roover website

Boekenbeurs Antwerpen 2015

01-10-2015 08:48:08

Boekenbeurs 2015De Antwerpse Boekenbeurs is hét boekenevenement van Vlaanderen. Van 31 oktober tot en met 11 november kun je in de vier hallen van Antwerp Expo honderden uitgeverijen en boekhandels bezoeken. Maar de grootste attractie zijn uiteraard de auteurs die je er tegen het lijf kunt lopen.

Net zoals ieder jaar vind je me aan de stand van uitgeverij Pelckmans / Abimo (de grote stand bij het binnenkomen van Hal 1).

Het centrale thema van de beurs is Kinder- en Jeugdliteratuur, dus reken maar dat er veel te doen zal zijn rond jeugdboeken in alle vormen en maten.

Dit jaar ben ik maar op een handvol dagen aanwezig, dus raadpleeg zekere even mijn Boekenbeursagenda hieronder, zodat we elkaar niet mislopen!

Wanneer?

Van 31 oktober tot 11 november

Waar?

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Website

www.boekenbeurs.be

Opgepast! Breng je zelf boeken mee om te laten signeren, vraag dan bij het binnenkomen aan de infobalie een bewijsje. Zo vermijd je misverstanden.

Hieronder vind je de dagen en uren dat ik aanwezig ben. Steeds aan stand 105-107 van uitgeverij Pelckmans/Abimo, vooraan in Hal 1. Op de dagen die gemarkeerd staan als 'scholenprogramma' ben ik wel aanwezig van 10u tot 15u, maar niet altijd beschikbaar!

DAG
UUR
STAND
Zaterdag 31 oktober 10u-14u Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Zondag 1 november

10u-14u
met Bart Vermeer (Nachtwild)

Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Maandag 2 november niet aanwezig
Dinsdag 3 november niet aanwezig
Woensdag 4 november niet aanwezig
Donderdag 5 november 13u-17u Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Vrijdag 6 november niet aanwezig
Zaterdag 7 november
niet aanwezig
Zondag 8 november 13u-17u
met Bart Vermeer (Nachtwild)
Pelckmans/Abimo [Stand 107]
Maandag 9 november scholenprogramma
Dinsdag 10 november niet aanwezig
Woensdag 11 november niet aanwezig

 

<< Volgende 1 2 3 418 19 20 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2017