Nieuwsfeed E-mail Johan Vandevelde op Facebook Johan Vandevelde op Goodreads Johan Vandevelde op LinkedIn Johan Vandevelde op Google+ Johan Vandevelde op Pinterest
Dinsdag, 21 november 2017

Nu te koop!


Wolfsangel 1Na het Licht 1Na het Licht 2Na het Licht 3

Gratis eBooks


download Het geheim van Nicolas
download Carwash Cashdownload graancirkels<< Volgende 1 2 3 419 20 21 Vorige >>

Vakantie!

02-07-2016 19:04:05

De vakantie is nu definitief begonnen. Twee maanden lekker niksdoen en je rotvervelen... Ikzelf zal in ieder geval niet stilzitten. In oktober verschijnen er maar liefst 3 boeken, waarvan er twee gloednieuw zijn! Zo heb je alvast 3 positieve lichtpuntjes om naar uit te kijken in het nieuwe schooljaar.

Fijne vakantie en tot gauw!

De demonen van Dalca

25-04-2016 16:43:31

Voor wie het nog niet gemerkt had, de eerste twee delen van De demonen van Dalca liggen nu al anderhalve maand in de winkels. 'Bloedlijn', het vervolg op 'Nachtwild' doet het overigens zo goed dat het boek reeds aan een herdruk toe is. Die tweede druk komt vanaf 5 mei in de rekken. Kun je ondertussen niet aan het boek geraken en wil je het zo snel mogelijk in je bezit hebben, dan kun je het ook altijd hier op de site in de Boekenwinkel bestellen.

De demonen van Dalca

Jeugdboekenweek 2016 - Weg van de stad

27-02-2016 16:27:44

Op 5 maart gaat de Jeugdboekenweek opnieuw van start. Ben je helemaal weg van de stad, of wil je liever weg van de stad? Met het thema kun je letterlijk alle kanten uit!

Een jaar vol boeken

18-01-2016 22:50:15

Hopelijk heeft 2016 voor iedereen een spetterende start gekend? Na een rustig 2015, wordt 2016 inderdaad een jaar vol boeken!


De demonen van Dalca

De demonen van Dalca 1

Wist je al dat 'Nachtwild' een heuse trilogie wordt? De reeks krijgt de titel 'De demonen van Dalca'. Niet alleen krijgt het eerste boek, Nachtwild, een gloednieuwe en waanzinnig coole cover, maar jullie kunnen dit jaar ook twee nieuwe delen verwachten:

Bloedlijn (april)
Levensgif (oktober)

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over 'De demonen van Dalca', like dan de Facebook pagina!

 


'Het Cupidocomplot' is voorlopig uitverkocht

'Het Cupidocomplot' is volledig uitverkocht. Het boek verscheen voor het eerst in 2011. Vorig jaar kocht ik de laatste resterende 20 exemplaren op en die zijn nu allemaal de deur uit.

Maar dit betekent niet het einde van het boek. Nog voor de zomervakantie komt er een ebook editie. Zo kun je de grappige en spannende avonturen van Dion en zijn aartsvijand Marco lekker in je tablet of eReader op het vliegtuig meenemen naar je vakantiebestemming. Tezelfdertijd hopen we ook een paperback editie uit te geven met een mooie nieuwe cover, getekend door Martin Muster.

 

 


Dus dit zijn de boeken die jullie in 2016 mogen verwachten:

Nieuw

De demonen van Dalca 2: Bloedlijn (april)
De demonen van Dalca 3: Levensgif (oktober)
Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk (oktober)

Heruitgaven

De demonen van Dalca 1: Nachtwild [Paperback] (april, derde druk)
Het Cupidocomplot [eBook] (mei)
Het Cupidocomplot [Paperback] (mei, derde druk)

Zei ik al dat 2016 een jaar vol boeken wordt? 😀

Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk

11-11-2015 12:25:12

Eind vorige maand is de crowdfunding van start gegaan voor mijn nieuwe boek ‘Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk’. Het is hiermee het allereerste Vlaamse jeugdboek dat door middel van crowdfunding wordt uitgegeven!

Robin Roover 2Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding zijn het de lezers (jullie dus), die hun steentje bijdragen om het boek te maken. Dat kun je doen door het boek vooraf aan te kopen op de crowdfunding pagina. Voor €15 krijg je een mooi en stevig boek met harde kaft, zoals al mijn andere boeken. Zodra het boek in oktober 2016 verschijnt, krijg je automatisch jouw eigen gesigneerde exemplaar in de bus!

Uiteraard ben je niet verplicht om een boek te kopen. Reeds vanaf 5 euro krijg je een supercool en kei-officieel ‘speurneuscertificaat’ met jouw naam erop in je mailbox!

Leerkrachten kunnen op de crowdfunding pagina ook kiezen voor het klasbib pakket, waarbij ze 3 exemplaren van het boek ontvangen voor de klasbibliotheek, samen met het eBook (voor tablets en eReaders) én een leuke poster om aan de muur te hangen.

Waarover gaat het boek?

Robin wordt onverwachts door zijn vader uitgenodigd voor een heuse luxecruise naar de Golf van Biskaje. Robins vooruitzichten om een plezierige vakantie te beleven met zijn vader, die hij zo lang niet gezien heeft, smelten echter meteen weer weg. Ludovic Roover heeft immers zijn werk meegebracht en zit op een strakke deadline. Op zichzelf aangewezen, maakt Robin aan boord al snel kennis met de Nederlandse jongen Pieter-Jan. Maar wanneer Robins speurneus begint te kriebelen, verzeilen de jongens tot aan hun nek in een zeer netelige zaak met een goochelaar, een mysterieuze naamloze passagier, een onopgeloste moord en een schip dat tweemaal zonk.

‘Robin Roover en het schip dat tweemaal zonk’ is een klassiek detectiververhaal, maar dan wel in een modern kleedje, met veel avontuur en een flinke dosis humor.

Lees hier gratis de eerste 4 hoofdstukken!

De Robin Roover website

Wist je al dat Robin Roover zijn eigen website heeft? Op www.robinroover.be kun je een heleboel leuke weetjes, schetsen en tekeningen vinden over de Robin Roover boeken!

Robin Roover website

<< Volgende 1 2 3 419 20 21 Vorige >>


Ontwerp: Johan Vandevelde - Scripting: Pieter De Plukker   © 2002-2017